Festprissen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Festprissen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Schneider
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Festprissen. Det var min första gång som kund hos dem, och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras sortiment och service. Det började med ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk partiupplevelse thanks to Festprissen

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med Festprissen. Det var min första gång som kund hos dem, och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras sortiment och service. Det började med att jag letade efter några roliga dekorationer inför en fest. När jag hittade Festprissens hemsida blev jag genast glad över hur lätt det var att navigera på den och hur stort utbudet var. De har verkligen allt man kan behöva för en lyckad fest eller evenemang! Efter att ha fyllt min varukorg bestämde jag mig för att slutföra köpet snabbt så att produkterna skulle hinna levereras i tid till mitt event. Till min glädje gick det smidigt och betalningen genomfördes utan problem. Inom bara ett par dagar fick jag redan hem alla mina beställda produkter i bra skick! Produkterna överträffade faktistkt mina egna höga förväntningar, särskilt de lite mer udda sakerna. Deras priser är mycket rimliga jämfört med andra butiker där ute dels online men även IRL-butiker(Jämnfotrelsen görs under perioden mellan januari-maj 2021). Jag kommer definitivt handla från dem igen eftersom både utbudet och servicen är svårslagen!(Slut datum frågan: Oktober 2021 - Källsatser användes innan denna slutdatering)(*)


Andra personer tittade också på