Fanshop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Fanshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Miss Helen Johnston
Jag har nyligen handlat hos Fanshop.se och kan bara säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Utbudet av supporterartiklar från Premier League, Serie A, La Liga, NFL och Landslag är imponeran...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fanshop - Första valet för äkta supportrar!

  Jag har nyligen handlat hos Fanshop.se och kan bara säga att jag är mycket nöjd med min upplevelse. Utbudet av supporterartiklar från Premier League, Serie A, La Liga, NFL och Landslag är imponerande och det fanns definitivt något för alla smaker. Jag var lite orolig över leveranstiden men paketet kom faktiskt snabbare än jag hade förväntat mig! Dessutom var varan i perfekt skick när den väl anlände vilket visar på deras goda hantering av produkterna. Det som verkligen stack ut för mig på Fanshop.se var deras kundservice. De svarade snabbt på mina frågor via mejl och gav mig bra råd om storlekar inför mitt köp. Jag kände verkligen att de bryr sig om sina kunder och vill se till att alla får en positiv köpupplevelse. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Fanshop.se till alla supporters där ute som söker efter autentiska kläder eller prylar från olika ligor runtom i världen. Tack så mycket Fanshop!


Andra personer tittade också på