Fanshop

Alla recensioner

Fanshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Fanshop

Att vara ett stort fan av ett band, en artist eller en idrottare är väldigt vanligt. Vi tycker om och blir motiverade av att kolla på personer vi ser upp till. Man spenderar flera timmar i veckan på att lyssna på hens musik eller genom att kolla på gamla matcher. Vad annat kan man göra för att kanske känna sig lite närmare idolen man har? Jo, man kan köpa merch och kläder och bära dem alla dagar om man så vill. Om du är intresserad av ett visst lag kan du kolla in vad Fanshop har att erbjuda. 

Information om Fanshop
Fanshop är ett svenskt företag som grundades och lanserades under 2005. Lagsidan HB är företaget som driver Fanshop och de i sin tur grundades under 2004. Fanshop är verksamma genom att erbjuda ett stort urval av supporter och fanartiklar och alla dessa prylar kan endast köpas via deras nätbutik, eftersom de i dagsläget inte erbjuder någon typ av fysisk verksamhet. VD:n för företaget är i dag Hjalmar Thor och de har anställda som sköter om tex kundtjänsten och andra administrativa uppgifter. Andra företag som Lagsidan HB även äger och driver är tex: Spelbord.se och Änglahöjden.se. 

Vad finns i sortimentet hos Fanshop?
Arsenal, Barcelona, Man City, Man Utd är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Funktion där kunderna kan söka bland alla produkter finns även på hemsidan. För att handla hos Fanshop ska kunden vara 18 år eller äldre, eller i annat fall ha målmans tillstånd. Priserna som är synliga är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Då kunden gör en beställning så är den normala leveranstiden mellan 1 – 3 dagar så länge den beställda produkten redan finns i lager. Det går även att beställa produkter som inte är lagerförda men då tar det längre för leveransen. Väljer kunden att göra en beställning på en produkt som väger 30 kg eller mer så kan leveranstiden förlängas med någon dag. Oberoende hur mycket eller lite kunden väljer att köpa så läggs det till en fraktkostnad på 45 kr på beställningen. 30 dagars öppet köp erbjuds så ännu efter att produkterna mottagits har kunderna möjligheten att antingen göra en full retur eller ett byte inom 30 dagar. För att göra en retur eller ställa en fråga ska kundtjänsten hos företaget nås och det kan göras via e-post eller på telefon. 

Omdömen om Fanshop
Om du köpt en supporter produkt från Fanshop ska du inte tveka med att här på ReviewsBird dela med dig av tankar och åsikter som företaget och dess produkter. Du kan berätta om du tycker att produkterna är värda sitt pris eller inte, är de kvalitativa och skulle du rekommendera att andra fans även handlar hos Fanshop. 

Innan du lämnar våran sajt ska du inte glömma att du gratis här kan läsa recensioner om en massa andra företag och nätbutiker som är verksamma på den svenska marknaden.