Eton Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Eton

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kathryn Rosenbaum
Jag köpte en skjorta från Eton och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Skjortan känns extremt bekväm, mjuk och lyxig att bära samtidigt som den ger mig en professionell look på jobbet. Dessutom ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundupplevelse hos Eton

  Jag köpte en skjorta från Eton och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Skjortan känns extremt bekväm, mjuk och lyxig att bära samtidigt som den ger mig en professionell look på jobbet. Dessutom var det ett brett utbud av färger och mönster att välja bland. Jag uppskattar verkligen också den höga kvaliteten på skjortorna - jag kan tala om för att denna skjorta kommer hålla många år framåt. Ett annat inslag som imponerade på mig var snabbheten i leveransen. Min beställning kom fram inom bara några dagar efter köpet vilket gjorde att jag kunde använda min nya skjorta vid mitt nästa viktiga möte utan problem. Sammanfattningsvis tycker jag Eton erbjuder exceptionella produkter till överkomliga priser, med snabba leveranstider och god service bakom dem.


Andra personer tittade också på