Ericdress Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ericdress

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Leora Bahringer
Jag köpte nyligen några kläder från Ericdress och jag kan inte vara lyckligare med min erfarenhet av deras tjänster. De har ett stort utbud av högkvalitativa varor till mycket överkomliga priser. B...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Snyggt mode till låga priser: Min recension av 'Ericdress'

  Jag köpte nyligen några kläder från Ericdress och jag kan inte vara lyckligare med min erfarenhet av deras tjänster. De har ett stort utbud av högkvalitativa varor till mycket överkomliga priser. Beställningsprocessen på deras webbsida var smidig och enkel att följa, vilket sparade mig tid och besvär. Det som verkligen utmärker sig om Ericdress är deras snabba leveransservice. Min beställning kom fram mycket snabbt efter att jag hade lagt den - det var förvånande! Det visar hur effektiv teamet bakom detta företaget verkligen är. Utöver sin fantastiska service ger Ericdress också bra support genom sitt kundsupportteam. Under hela min beställnings- och leveransprocess fick jag hjälp direkt när jag behövde det. Slutligen vill jag säga att Ericdress uppenbarligen lägger ner mycket ansträngning på sina produkter. Kläderna matchade helt med vad som visas på deras hemsida i både färg och kvalitet!


Andra personer tittade också på