Ennelle Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ennelle

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Moen
Jag nyligen köpt några stearinljus från ByEnnelle och jag måste säga att min erfarenhet var mycket trevlig. Webbplatsen var mycket lätt att navigera och jag uppskattade verkligen det breda utbudet ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Mysiga hemmastunder med ByEnnelles Stearinljus

  Jag nyligen köpt några stearinljus från ByEnnelle och jag måste säga att min erfarenhet var mycket trevlig. Webbplatsen var mycket lätt att navigera och jag uppskattade verkligen det breda utbudet av färger som erbjuds för deras 100% äkta stearinljus. Beställningsprocessen med Klarna var också smidig. När ljusen väl anlände blev jag imponerad av den höga kvaliteten på produkterna. De handgjorda ljusen hade en vacker finish och brann underbart, spridde en härlig doft i min lägenhet. Det enda lilla problemet jag hade var att leveransen tog lite längre tid än förväntat, men när jag kontaktade kundtjänst om detta fick jag snabbt hjälp och de berättade hur paketets resa gick till. Överlag är jag väldigt nöjd med mitt köp från ByEnnelle! Jag rekommenderar starkt deras produkter till alla som letar efter högkvalitativa, handgjorda stearinljus.


Andra personer tittade också på