Emma Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Emma

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Miss Samantha DuBuque
Emma Madrass är verkligen den bästa madrassen jag någonsin har sovit på! Jag måste säga att jag var en aning skeptisk till att köpa en säng online, men deras 100-nätters prova-på-garanti gjorde mig...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Den ultimata lösningen för god sömn

  Emma Madrass är verkligen den bästa madrassen jag någonsin har sovit på! Jag måste säga att jag var en aning skeptisk till att köpa en säng online, men deras 100-nätters prova-på-garanti gjorde mig övertygad. Leveransen gick smidigt och när jag packade upp madrassen från Emma kunde jag direkt se och känna hur hög kvalitet det var på materialet. Den har perfekt fasthet för min rygg vilket gör att jag vaknar utvilad utan stelhet i nacke eller axlar. Det absolut bästa med Emma-madrassen är deras teknik som räknar ut de optimala zonerna baserat på din vikt. Detta ger extra stöd där du behöver det som mest. Jag kan ärligt säga att sedan dess hade mitt liv förändrats till det bättre - tack vare min nya madras!


Andra personer tittade också på