Emma

Alla recensioner

Emma

100% Skulle handla här igen

Recensioner, omdömen och upplevelser Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Emma

Att få en god natts sömn är väldigt viktigt, inte nog med att man följande dag är mycket piggare men det påverkar humöret, kroppen, huvudet, ja det påverkar så gott som allt. Det finns flera faktorer som påverkar sömnen och en sak som de allra flesta vet om är att man kanske inte ska dricka koffein innan sängdags. Om du anser att du på ett eller annat sätt skulle vilja förbättra din sömn kan du kolla in madrasserna som Emma har att erbjuda. 

Mer info om Emma
Emma är ett företag som säljer bäddmadrasser och andra madrasser och under årens gång har de kunnat göra sig kända i flera olika länder. Företagets huvudkontor ligger i Frankfurt i Tyskland där de flesta av företagets medarbetare arbetar från. I dagsläget arbetar det 500 personer på Emma som pratar upp till 56 olika språk för att kunna erbjuda en så kvalitativ kundtjänst som möjligt. Bäst i test är något som Emma vunnit i sju olika länder och i dagsläget finns det verksamma i 20 olika länder samt fem kontinenter. Sedan starten har målet för företagit varit att förbättra sömnen för personer i hela värden. Alla produkter som Emma säljer är designade och framtagna av personer som är experter inom både hälsa och sömn. Emma har en affärsidé som är lite annorlunda än andra företag inom samma bransch och de är säkra på att deras produkter ska kunna förbättra din sömn. 

Vad kan man hitta hos Emma?
Inne på företagets hemsida kan man gå igenom de olika kategorierna som är bäddmadrass, madrass, kontinentalsäng och tillbehör och så vidare. Företaget vill att deras kunder ska hitta en säng som de tycker om och därför erbjuder de att man får prova en säng i 100 nätter för att se om man tycker om den eller inte. Om det är så att man är nöjd med sängen och bestämmer sig för att behålla den kommer det att ingå 10 års garanti om det skulle hända något med sängen. Skulle det mot förmodan vara så att man inte alls är nöjd efter att man provat på sängen betalar Emma ut hela summan. Oberoende vad man väljer att köpa för produkt, hur stor eller liten den är så kommer det att ingå gratis frakt hem till dörren. Skulle man vara missnöjd med någon produkt och vill lämna tillbaka den så är även returen gratis att göra. För att göra en retur eller ställa en fråga till företag ska man ty sig antingen till mobilen eller e-post eftersom man kan nå dem där, glöm inte att de redan svarat på de oftast ställda frågorna. 

Omdömen och åsikter om Emma
Har du tagit din sömn från 0 till 100 tack vare en madrass från Emma? Tycker du isåfall att produkterna är värda sitt pris, får man verkligen det man betalar för och valde du att skicka tillbaka din produkt eller inte? Svara på frågorna eller formulera en recension fritt som du sedan lämnar här på ReviewsBird