Eltrascooter Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Eltrascooter

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Langosh
Jag vill dela med mig av min positiva erfarenhet av att köpa en elscooter från Eltrastore. Det var både lätt och smidigt att navigera på deras hemsida och göra min beställning. Jag uppskattade verk...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv Erfarenhet Av Att Köpa En Elscooter Från Eltrastore

  Jag vill dela med mig av min positiva erfarenhet av att köpa en elscooter från Eltrastore. Det var både lätt och smidigt att navigera på deras hemsida och göra min beställning. Jag uppskattade verkligen bredden av produkter som de erbjöd, vilket gjorde det möjligt för mig att välja en modell som passar just mina behov. Efter att ha genomfört mitt köp kände jag mig trygg i vetskapen om att Eltra N' Sport är experter inom elektrisk mikromobilitet, vilket återspeglades i den högpresterande elscootern jag hade valt. Dessutom var det väldigt enkelt att boka provkörning innan jag faktiskt gjorde mitt köp, vilket gav mig ännu mer förtroende för mitt val. När min elscooter väl anlände till mitt hem blev jag glatt överraskad över hur snabbt leveransen hade gått och hur välpackad produkten var. Monteringsinstruktionerna var tydliga nog för även någon med begränsad teknisk expertis som mig själv kunde montera ihop scootern utan problem. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Eltrastore och dess utbud av högpresterande elsparkcyklar till vem som helst som söker bekväm transport på kortare sträckor.


Andra personer tittade också på