Electronicx Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Electronicx

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lucy
Jag har nyligen köpt en produkt från Electronicx och jag måste säga att jag är imponerad av deras service. Produkten var av hög kvalitet och uppfyllde alla mina förväntningar. Kundtjänsten var myck...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Köpupplevelse på Electronicx

  Jag har nyligen köpt en produkt från Electronicx och jag måste säga att jag är imponerad av deras service. Produkten var av hög kvalitet och uppfyllde alla mina förväntningar. Kundtjänsten var mycket hjälpsam när jag hade frågor angående produkten, de svarade snabbt och var professionella i sina svar. En annan positiv upplevelse med Electronicx var deras leveranstid. Jag fick min produkt inom några dagar efter beställning vilket gjorde mig mycket glad eftersom det sparade mig tid. Sammanfattningsvis vill jag rekommendera Electronicx till alla som söker ett pålitligt företag med högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Tack så mycket för en fantastisk köpupplevelse!


Andra personer tittade också på