Ecco Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ecco

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Lubowitz
Jag nyligen shoppade på Ecco's onlinebutik och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Produkterna visar en hög kvalitet, just som hemsidan lovar, vilket gör mig säker på att mina skor kommer att hå...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Erfarenhet hos ECCO - Kvalitativa tips!

  Jag nyligen shoppade på Ecco's onlinebutik och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Produkterna visar en hög kvalitet, just som hemsidan lovar, vilket gör mig säker på att mina skor kommer att hålla länge. Leveransen var både snabb och smidig vilket gjorde shoppingupplevelsen ännu bättre. Dessutom gillar jag möjligheten till fria returer om produkten inte skulle passa eller leva upp till min förväntan. Allt som allt kan jag definitivt rekommendera ECCO till någon annan som söker efter bekväma skor av hög kvalitet!


Andra personer tittade också på