Dorita Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dorita

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Abdullah Prosacco
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse på Dorita när jag handlade för min fest. De har verkligen allt som man kan tänka sig för att göra festen komplett! Deras utbud av kostymer och dekorationsa...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Storlek gör skillnad - Valj dorita

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse på Dorita när jag handlade för min fest. De har verkligen allt som man kan tänka sig för att göra festen komplett! Deras utbud av kostymer och dekorationsartiklar är imponerande, och det kändes nästan overkligt att kunna hitta allt jag behövde på ett enda ställe. Vad som också gjorde besöket så positivt var deras snabba och billiga leverans, vilket gjorde att jag inte behövde oroa mig över något. Jag beställde produkterna ena dagen och fick dem levererade redan nästa dag. Jag blev även glatt överraskad över deras vänliga kundservice. De svarade snabbt på mina frågor via e-post, vilket visar deras engagemang i sin kundnöjdhet. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Dorita till alla som letar efter prisvärda alternativ för sina fester eller evenemang. Personerna bakom företaget går verkligen den extra milen för sina kunder med sitt enorma lager av artiklar samt enkelhet vid köp och bra service!


Andra personer tittade också på