Doppresenter Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Doppresenter

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Amya Walsh
Jag besökte Doppresenter för att hitta en passande present till min systers barns dop. Jag blev positivt överraskad när jag klev in i butiken och såg den fantastiska sortimentet av doppresenter. De...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt utbud och hjälpsam personal - Mycket nöjd med mitt köp hos Doppresenter!

  Jag besökte Doppresenter för att hitta en passande present till min systers barns dop. Jag blev positivt överraskad när jag klev in i butiken och såg den fantastiska sortimentet av doppresenter. De hade allt från traditionella presenter som silverbestick och sparbössor, till modernare alternativ som personliga tavlor med barnets namn. Personalen var också väldigt hjälpsam och vänlig. De erbjöd mig rådgivning om vilka presenter som skulle passa olika åldrar och smakpreferenser, vilket verkligen gjorde mitt besök mycket lättare. En annan sak som imponerade på mig var hur hög kvalitet produkterna verkade ha. Det var tydligt att Doppresenter bara säljer produkter från de bästa varumärkena, vilket gav mig en extra trygghet när jag köpte min present. Sammanfattningsvis kan jag stark rekommendera Doppresenter för alla som letar efter den perfekta doppresenten eller baby shower-presenten!


Andra personer tittade också på