Dharmazone Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dharmazone

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Alice
Jag har nyligen provat Dharmazones ekologiska kosmetikprodukter och jag är så imponerad! Det är verkligen härligt att använda produkter som man vet inte skadar miljön eller djuren, samtidigt som de...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Naturlig hudvård av högsta kvalitet - så här bra är Dharmazone

  Jag har nyligen provat Dharmazones ekologiska kosmetikprodukter och jag är så imponerad! Det är verkligen härligt att använda produkter som man vet inte skadar miljön eller djuren, samtidigt som de faktiskt fungerar. Det jag gillar mest med Dharmazone är deras fokus på att använda naturliga ingredienser direkt från naturen. Deras certifierade produkter gör ens hud mjuk och fräsch, utan några kemikalier eller tillsatser. Jag märkte även en positiv skillnad i min hy efter bara några dagars användning. Dessutom vill jag lyfta fram företagets fantastiska kundservice. Personalen var mycket hjälpsam när jag valde ut vilka produkter som passade min hudtyp bäst, och mitt paket kom snabbt och smidigt. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Dharmazone till alla som söker efter naturlig, effektiv och etisk hudvård. Tack för en fantastisk upplevelse!


Andra personer tittade också på