Desigual Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Desigual

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Amara Bins
Jag har nyligen köpt kläder från Desigual och jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse. Jag hittade deras webbplats väldigt lätt att navigera på och den var inspirerande med alla färgglada mön...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk shoppingupplevelse hos Desigual

  Jag har nyligen köpt kläder från Desigual och jag är mycket nöjd med min shoppingupplevelse. Jag hittade deras webbplats väldigt lätt att navigera på och den var inspirerande med alla färgglada mönster. Sortimentet var enastående, de hade allt från trendiga jackor till sofistikerade kjolar. Efter att ha valt några plagg, gick kassaprocessen smidigt och boendetiden var kort. Kläderna anlände snabbt och fick mig att leva upp mitt humör direkt när jag öppnade paketet. Vad jag verkligen uppskattar om Desigual är kvaliteten på tygerna; det är exceptionellt mjuk utan att äventyra hållbarheten av plaggen. Dessutom levereras produkterna i Tyvek-papper som kan återanvändas – vilket visar hur mycket omtänksamhet företaget har mot miljön. Jag skulle starkt rekommendera Desigual för alla som vill skapa sin egen unika stil samtidigt som man stödjer ett ansvarsfullt företag med härliga kläder!


Andra personer tittade också på