designlite Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

designlite

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Wyman
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med att köpa en lampa från Designlite. Deras urval av lampor var imponerande och jag hittade genast en designlampa som föll mig i smaken till ett överkomli...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska designerlampor hos Designlite

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse med att köpa en lampa från Designlite. Deras urval av lampor var imponerande och jag hittade genast en designlampa som föll mig i smaken till ett överkomligt pris. Mina förväntningar överträffades verkligen när lampan anlände; kvaliteten på produkten var tydlig och den verkade hålla hög standard. Lampan såg precis ut som på bilderna jag sett online, vilket gjorde det lättare för mig att beställa utan några bekymmer. Kundtjänsten var också väldigt hjälpsam under processen - de svarade snabbt på mina frågor via telefon och e-post samt gav mig tips om hur man skulle ta hand om min nya lampa efter leverans. Om du letar efter en designlampa till ditt hem är Designlite definitivt stället att gå till! Med deras olika prisklasser kan du hitta något oavsett vad din budget är och deras sortiment gör det lätt för dig att välja mellan olika designers och varumärken.


Andra personer tittade också på