Dentway Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dentway

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Becker
Jag upplevde en positiv och smidig köpupplevelse när jag beställde Dentway's tandblekningsprodukt. Leveransen var snabb och produkten kom väl förpackad med tydliga instruktioner för användning. Jag...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Blek dina Tänder Hemma med Enkelhet från Dentway

  Jag upplevde en positiv och smidig köpupplevelse när jag beställde Dentway's tandblekningsprodukt. Leveransen var snabb och produkten kom väl förpackad med tydliga instruktioner för användning. Jag kände mig säker på att följa dessa instruktioner eftersom jag insåg att Dentway är en professionell leverantör av tandblekning hemma, med över 1 miljon Nöjda kunder runt om i Norden. Resultatet efter blekningen var fantastiskt - mina tänder blev definitivt vitare utan någon skada eller obehag. Dessutom tyckte jag mycket om det faktum att Dentway inte testar sina produkter på djur, vilket visar hur ansvarsfulla de är som ett märke. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera denna produkt till alla som vill ha vita tänder men inte vill betala dyra priser hos tandläkaren. Med DermAway kan du få proffsig resultatet i lugn och ro hemma.


Andra personer tittade också på