Denjo Dogs Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Denjo Dogs

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Bayer
Jag har precis haft en fantastisk upplevelse med Denjo Dogs, och jag måste säga att deras sortiment av hundprodukter är imponerande! Jag blev glad över den stilrena designen och alla produkter som ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Hundprodukter hos Denjo Dogs

  Jag har precis haft en fantastisk upplevelse med Denjo Dogs, och jag måste säga att deras sortiment av hundprodukter är imponerande! Jag blev glad över den stilrena designen och alla produkter som utstrålar hög kvalitet. Det finns verkligen något för varje typ av hund - från de mindre raserna till de större. Under min shoppingtur hos Denjo Dogs hade jag glädjen att möta deras kunniga personal. De hjälpte mig att hitta produkter som passade min hunds behov perfekt. Med förtroende valde jag sedan våra nya favoritprodukter tillsammans med personalens råd. En stor pluspoäng är också hur hållbara produkterna i butiken verkar vara! När man köper något från Denjo Dogs kan man lita på att produkten kommer hålla både bra och länge, även om ens fyrbenta vän skulle vara extra busig. Jag rekommenderar varmt Denjo Dogs till alla hundälskare där ute som vill ge sin furry friend det allra bästa. Jag kommer definitivt handla här igen!


Andra personer tittade också på