Decathlon Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Decathlon

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Justus
Jag nyligen köpt sportutrustning från Decathlon och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Leveransen var snabb och säker betalningen gjorde mig lugn under hela processen. Det finns ett brett utbud av p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En självklar destination: Decathlon

  Jag nyligen köpt sportutrustning från Decathlon och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Leveransen var snabb och säker betalningen gjorde mig lugn under hela processen. Det finns ett brett utbud av produkter på deras hemsida vilket gör det lätt att navigera och hitta vad man söker efter. Jag tyckte om kvaliteten på mina inköpta varor, de känns mycket robusta och hållbara till trots för deras rimliga priser. Dessutom har de en fördelaktig ”365 dagars öppet köp” som ger mig tid att testa min produkt ordentligt innan jag bestämmer mig för den slutgiltiga behållningen. Sammanfattningsvis vill jag starkt rekommendera Decathlon för alla dina sport- eller fritidsbehov- oavsett om du är erfaren idrottare eller en nybörjare!


Andra personer tittade också på