DC Shoes Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

DC Shoes

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Balistreri
DC Skor är verkligen en fantastisk hemsida för alla skateboard- och snowboardentusiaster där ute! Jag blev positivt överraskad av deras utbud av kläder, skor och accessoarer, som alla har den perfe...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ett bra val för Skate & Snowboard entusiaster - Recension av DC Shoes

  DC Skor är verkligen en fantastisk hemsida för alla skateboard- och snowboardentusiaster där ute! Jag blev positivt överraskad av deras utbud av kläder, skor och accessoarer, som alla har den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Dessutom var frakten gratis tack vare att jag blev medlem på deras hemsida. Det var mycket lätt att navigera på dcshoes.se och hitta det jag behövde. Sajten laddade snabbt så jag slapp vänta alltför länge vilket uppskattades även om det inte är något stort problem i dagens digitala ålder. En annan sak som imponerade mig var hur smidigt det var att returnera produkter. Det gjorde jag en gång eftersom en produkt inte passade mig, men processen gick sömlöst utan krångel eller extra kostnader. Jag skulle definitivt rekommendera DC Shoes till alla mina vänner inom skate- eller snowboarding-världen. De erbjuder hög kvalitet på sina produkter tillsammans med utmärkt kundservice genom hela köpprocessen.


Andra personer tittade också på