Dashlane Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Dashlane

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cruz
Jag har nyligen använt Dashlane för att hantera mina lösenord och personliga information online, och jag kan säga att det var definitivt en livräddare. Jag brukade alltid ha samma lösenord för alla...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En livräddare för mitt digitala liv!

  Jag har nyligen använt Dashlane för att hantera mina lösenord och personliga information online, och jag kan säga att det var definitivt en livräddare. Jag brukade alltid ha samma lösenord för alla webbplatser, vilket var mycket farligt, men nu kan jag använda unika lösenord som genereras av Dashlane. Det är mycket praktiskt att hitta all information på ett ställe när man behöver det och fylla i formulär med bara några klick. Dessutom ger Dashlanes funktioner mig också bekvämhet genom automatisk inloggning till vissa sidor eller lagring av min betalningsinformation så jag slipper skriva in dem vid köp. Ett annat starkt kort tycks vara den riktigt bra supporten från deras team - de svarar snabbt och hjälper verkligen till om du har problem. Om du vill leva lugnt med hänsyn till din online-identitet rekommenderar jag verkligen Dashlane!


Andra personer tittade också på