Dammsugarpåsar

Alla recensioner

Dammsugarpåsar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cassandra
Jag är så nöjd med min erfarenhet av Dammsugarpåsar.nu! Jag beställde ett antal dammsugarpåsar till mitt hem och var imponerad av den snabba och enkla processen. Det bästa var att jag inte ens behö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service som sparar tid åt kunderna

  Jag är så nöjd med min erfarenhet av Dammsugarpåsar.nu! Jag beställde ett antal dammsugarpåsar till mitt hem och var imponerad av den snabba och enkla processen. Det bästa var att jag inte ens behövde betala för frakt eftersom jag prenumererade på produkten. Vid sidan om det fantastiska utbudet, (alla märken finns tillgängliga!) blev jag positivt överraskad när min beställning levererades direkt hem till dörren inom bara ett par dagar! Detta företags hemsida är enkel att navigera och har all information man kan tänkas behöva gällande deras produkter. Säkerhetsmässigt, kunde jag lita på att alla de dammsugarpåsar som fanns var i gott skick från start. Jag rekommenderar starkt Dammsugarpåsar.nu till andra - särskilt de som är trötta på slitsamt letande efter specifika dammpåsar i butiker eller har svårigheter med tyngre packningar!


Andra personer tittade också på