Daily Sports Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Daily Sports

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Leila Lakin
Jag har precis köpt några golf- och friluftskläder från Daily Sports och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med mina inköp. Kläderna känns både stilrena och funktionella samtidigt som de erbjud...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Golf- Och Outdoorkläder Hos Daily Sports

  Jag har precis köpt några golf- och friluftskläder från Daily Sports och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med mina inköp. Kläderna känns både stilrena och funktionella samtidigt som de erbjuder en hög kvalitet och unik design, vilket verkligen tilltalar mig. En annan fantastisk sak med kläderna är deras passform - de är perfekta för kvinnor! Dessutom var det enkelt att navigera på sidan och hitta vad jag letade efter. Sortimentet var brett men ändå lättförståeligt, vilket gjorde online-shoppingupplevelsen trevlig. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Daily Sports till alla som söker efter stilrena, bekväma kläder av hög kvalitet för både golf eller utomhusaktiviteter. De kommer definitivt att bli min go-to-butik framöver!


Andra personer tittade också på