Däckline Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Däckline

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Spenger
nöjd med köpet av imaz fälgar im5Läs vidare
C
Cormier
Jag nyligen köpte däck och fälgar på Däckline och min erfarenhet var verkligen tillfredsställande. Jag behövde hjälp att hitta rätt storlek för min bil, men deras sökfunktion baserat på regnummer f...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  fälgar

  nöjd med köpet av imaz fälgar im5


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Felfri Produkt- Och Sjöfarts Erfarenheter

  Jag nyligen köpte däck och fälgar på Däckline och min erfarenhet var verkligen tillfredsställande. Jag behövde hjälp att hitta rätt storlek för min bil, men deras sökfunktion baserat på regnummer fungerade smidigt och pekade mig i rätt riktning. Dessutom beställdes mina produkter direkt på webbplatsen, vilket var snabbt och enkelt. Leveranstiden var också mycket imponerande - min beställning kom faktiskt fram före utsatt datum! När jag öppnade lådan var alla produkter väl paketerade för att undvika skador under transport, vilket visar på deras omsorg om kundens upplevelse. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt köp från Däckline. Bra produktutbud, användbar sökfunktion, snabb leverans och välpaketerade produkter är alla positiva egenskaper som gjorde mitt köp-upplevelsen enkel och bekväm.


Andra personer tittade också på