Corlin Eyewear

Alla recensioner

Corlin Eyewear

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Derick Quigley
Jag köpte ett par solglasögon från Corlin Eyewear och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var enkel och smidig, jag behövde inte ens skapa ett konto för att lägga min orde...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En fantastisk upplevelse med Corlin Eyewear

  Jag köpte ett par solglasögon från Corlin Eyewear och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Beställningsprocessen var enkel och smidig, jag behövde inte ens skapa ett konto för att lägga min order. Frakt var också snabb - jag fick mina nya solglasögon på bara några dagar. Solglasögonen själva är av högsta kvalitet, de verkar hållbara och tåliga. Jag gillar verkligen den minimalistiska designen som gör dem passande för alla tillfällen. Dessutom har de många olika färger att välja mellan vilket gjorde det svårt att bestämma mig då alla var så fina! Sammanfattningsvis hade jag en mycket positiv erfarenhet från Corlin Eyewear, både vad gäller kvaliteten på produkten och köpupplevelsen i sig.


Andra personer tittade också på