Coolshop

Alla recensioner

Coolshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Coolshop

Är du ute efter en ny mascara, kanske en trampolin till sonens födelsedag eller varför inte en ny smart pryl att använda i köket? Dessa produkter är ganska olika från varandra och har egentligen ingen koppling men det har inte hindrat Coolshop från att ha ett så brett utbud som möjligt. Här nedan inne hos oss på ReviewsBird har du inte bara möjligheten att läsa en kort introduktion till vad företaget har ett erbjuda men du kan även gratis läsa recensioner och omdömen som är skriva av kunder som redan har erfarenhet av dem. 

Mer information om Coolshop
En fredag i januari 2002 lanserades och grundades Coolshop av två stycken bröder. De som grundade företaget ville göra det eftersom de anser att shopping online ska vara enkelt, det ska inte finnas några prenumerationskostnader eller överraskningar. Mark och Mike tog fram företaget i sitt dåvarande garage och fick snabbt några anställda. Företaget fortsatte att växa på marknaden vilket innebar att de anställde ännu fler personer och idag har de ett stort team som alltid satsar på att göra det där lilla extra coolt. 

Coolshop säljer produkter både till privatpersoner och företag samt att de har ett poängsystem där kunden automatiskt samlar in poäng för varje inköp som görs. Poängen kan sedan användas vid senare tillfällen eftersom de omvandlas till pengar (100 poäng är 10 kr). För dem som villl känna sig extra uppdaterade erbjuder Coolshop ett nyhetsbrev som gratis kan prenumereras på. 

Det som Coolshop erbjuder sina kunder
Eftersom Coolshop har ett så brett utbud av olika prylar finns alla produkter indelade i anpassade kategorier, men en sökfunktion finns även för dem som redan vet vad de är ute efter. Dessa olika kategorier är till exempel: leksaker, skönhet, trädgård, verktyg, hem och kök och så vidare. Det går smidigt att göra en beställning genom att lägga till de produkter som önskas att köpa i kundkorgen och sedan genomföra beställningen genom att fylla i info om frakten och betalningen. Oavsett hur mycket eller lite du väljer att beställa, behöver du inte betala ett öre för frakten eftersom företaget bjuder på den. Paketet levereras antingen direkt hem till dig (om det ryms i brevlådan) annars till ditt närmaste ombud där du har en viss tid på dig att söka ut ditt paket. Du som kund har rätten att ångra ditt köp efter att du fått hem produkterna, förutsatt att du gör det inom 14 dagar. Efter att du sedan skickat tillbaka produkten får du dina pengarna tillbaka om returen godkänns. Frågor eller funderingar? Coolshop har en kundtjänst som kan nås via chatt, på telefon eller mejl. 

Omdöme och åsikter Coolshop
Har du valt att shoppa coolt tack vare Coolshop? Om du har det, varför då inte skriva en recension som du lämnar här inne hos oss? Du kan berätta för oss och för alla där ute om du var nöjd med det du fick hem, om priserna kändes rätt och om du tror du kommer handla hos dem igen eller inte.