Coolshop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Coolshop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

W
Wanda Haag PhD
Jag hade nyligen en fantastisk kundupplevelse på Coolshop! Det var min första gång som jag handlade från deras webbplats och det var verkligen "online shopping gjort enkelt, roligt och coolt". Jag ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundupplevelse på Coolshop

  Jag hade nyligen en fantastisk kundupplevelse på Coolshop! Det var min första gång som jag handlade från deras webbplats och det var verkligen "online shopping gjort enkelt, roligt och coolt". Jag gillade verkligen hur bred samlingen av produkterna var - allt från spel till heminredning till teknologi, leksaker och skönhetsprodukter. En sak som stod ut för mig var de bra erbjudandena; jag lyckades köpa ett par produkter med några rejäla rabatter. Tillägget av fri frakt gjorde också hela processen mer lockande. Hemsidan är mycket lätt att navigera genom och sökfunktionen fungerade riktigt bra när jag letade efter specifika items. Leveransprocessen var super-smidig också - paketen kom väl paketerade, i tid och utan skador. Totalt sett skulle jag definitivt rekommendera Coolshop till andra kunder där ute. Med så många produktalternativ (och prisvärda prislappar) finns det verkligen något för alla hos Coolshop!


Andra personer tittade också på