Conrad Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Conrad

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Miss Annamarie Bode
Jag nyligen köpte produkter på Conrad Elektronik och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Att navigera på deras webbplats var enkelt och smidigt, med över 750 000 olika produkter att välja mellan...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt Kundupplevelse Till Rimliga Priser

  Jag nyligen köpte produkter på Conrad Elektronik och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Att navigera på deras webbplats var enkelt och smidigt, med över 750 000 olika produkter att välja mellan - det fanns något för alla. Dessutom, fri frakt över 999 kr gjorde mitt inköp ännu mer prisvärt. Den största fördelen jag upplevde var snabbheten i deras leveransprocess. Jag mottog mina beställningar inom ett par dagar efter att ha lagt ordern, vilket definitivt överskrider mina förväntningar eftersom jag bor ganska långt borta från deras lager. Produkterna själva är av hög kvalitet och fungerar precis som de ska utan problem. All personal som kontaktade mig genom processen var proffsiga och hjälpfulla när jag behövde hjälp eller guidning vid valanda av rätt produkt till mitt projekt. Sammanfattningsvis är Conrad verkligen ett utmärkt valet för inköp av elektronisk utrustning online; snabb åtkomst till ett brett sortiment av kvalitetsprodukter tillsammans med enkel shoppingupplevelse gör dem svårslagna!


Andra personer tittade också på