Colorful Standard Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Colorful Standard

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rosalind
Jag har nyligen köpt kläder från Colorful Standard och jag är verkligen imponerad av deras kollektion. Alla kläderna i deras sortiment syr de upp med enbart organic bomull vilket gör att de känns m...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Colorful Standards Organiska Kollektion - Mode med Miljötanke!

  Jag har nyligen köpt kläder från Colorful Standard och jag är verkligen imponerad av deras kollektion. Alla kläderna i deras sortiment syr de upp med enbart organic bomull vilket gör att de känns mjuka mot huden. Kläderna tillverkas även i Portugal vilket alltid känns tryggt då detta land anses vara experter på produktion av textilier. Deras kollektion består mestadels av tröjor, t-shirts och hoodies men det finns också ett mindre utbud av accessoarer såsom mössor och beanies. Trots deras enkla design märker man direkt att produkterna är välgjorda och håller hög klass. Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter har Colorful Standard utmärkt kundservice som svarar snabbt på frågor om produktinformation eller annan relaterad information. Frakten var snabb och smidig utan några problem. Sammanfattningsvis kan jag säga att jag rekommenderar starkt Colorful Standard för alla som söker efter stilrena, bekväma plagg tillverkade med endast organisk bomull samt god service!


Andra personer tittade också på