careofcarl Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

careofcarl

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Beahan
Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på CareOfCarl.se! Deras webbplats var mycket lätt att använda och jag kunde hitta det jag sökte efter på ingen tid. Sortimentet var imponerande med mång...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundservice & Priser - En recension av CareOfCarl

  Jag hade nyligen en fantastisk köpupplevelse på CareOfCarl.se! Deras webbplats var mycket lätt att använda och jag kunde hitta det jag sökte efter på ingen tid. Sortimentet var imponerande med många välkända märken tillgängliga, och det gjorde verkligen min shoppingupplevelse så mycket bättre. Vad som verkligen sticker ut för mig om CareOfCarl.se är deras dedikation till kundservice. Från början till slut fick jag en professionell, vänlig service från personalen när jag behövde hjälp eller hade frågor om produkterna. Jag uppskattade också att de har snabb leverans och returer, vilket gör inköp hos dem helt stressfria. Slutligen vill jag säga att prissättningen på CareOfCarl.se är konkurrenskraftig och överkomlig i jämförelse med andra onlinebutiker där ute. Med tanke på kvalitén på de produkter som erbjuds tycker jag definitivt att priserna är riktigt bra!


Andra personer tittade också på