Care Of Gerd Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Care Of Gerd

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sedrick Funk
Jag har nyligen köpt ekologiska produkter från Care Of Gerd och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Produkterna tillverkas i Lappland och det är tydligt att företaget har en stark miljömedvetenh...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundupplevelse av Ekologiska Produkter En imponerande erfarenhet vid inköp av eko-produkters ljus.

  Jag har nyligen köpt ekologiska produkter från Care Of Gerd och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Produkterna tillverkas i Lappland och det är tydligt att företaget har en stark miljömedvetenhet. Kundtjänsten som jag hade kontakt med var mycket kunnig och hjälpsam genom hela processen. De hjälpte mig att välja rätt produkt för min hudtyp, vilket gjorde mitt beslut enklare. Själva produkten överträffade mina förväntningar då resultatet på min hy blev synbart bättre efter bara några dagars användning. Det märks verkligen att produkterna innehåller högkvalitativa organiska ingredienser. Sammanfattningsvis hävdar jag helt klart att Care Of Gerd är ett utmärkt val för alla som vill ha naturliga, effektiva skönhetsprodukter av högsta kvalitet.


Andra personer tittade också på