Calixter Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Calixter

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Eddie Thiel III
Jag köpte nyligen flera lampor från Calixter och jag är verkligen imponerad av det stora utbudet som finns på deras hemsida. De har ett fantastiskt sortiment av designlampor från kända märken över ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv shoppingupplevelse hos Calixter.se

  Jag köpte nyligen flera lampor från Calixter och jag är verkligen imponerad av det stora utbudet som finns på deras hemsida. De har ett fantastiskt sortiment av designlampor från kända märken över hela världen. Jag blev glatt överraskad av att de hade allt från klassiska taklampor till modernare LED-lampor. När jag beställde mina lampor online gick allting smidigt. Leveransen var snabb och jag fick mina produkter i perfekt skick utan några problem. Dessutom upplevde jag en hög grad av service då personalen svarade snabbt på alla mina frågor via mejl. En annan positiv aspekt med Calixter var prissättningen, även om jag investerade i högkvalitativa designlampor så var priserna rimliga jämfört med andra butiker där dessa lampor brukar säljas för högre priser. Sammanfattningsvis så kan jag tryggt rekommendera Calixter.se till alla som letar efter belysning och designlampor online.


Andra personer tittade också på