Buttericks Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Buttericks

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Damaris Reichel
Jag har nyligen upptäckt Buttericks och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. De har allt som behövs för att göra en fest minnesvärd! Deras utbud av maskeraddräkter och kalasprylar är fantas...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  5/5 star

  Jag har nyligen upptäckt Buttericks och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. De har allt som behövs för att göra en fest minnesvärd! Deras utbud av maskeraddräkter och kalasprylar är fantastiskt, med ett överflöd av kul skämtprodukter och ballonger i olika färger och storlekar. När jag beställde från deras onlinebutik var frakten snabb och effektiv. Jag blev positivt överraskad när jag mottog mina produkter mycket tidigare än vad jag hade förväntat mig. Det gjorde mitt liv så mycket enklare eftersom det gav mig mer tid att planera själva festen. Men det bästa med Buttericks? Kvaliteten på produkterna! Allting är verkligen väl tillverkat, vilket gör dem ännu roligare att använda på din fest eller event. Jag kan rekommendera Buttericks till alla som letar efter högkvalitativa kalas-och maskeradtillbehör.


Andra personer tittade också på