Buddy Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Buddy

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Ardith Denesik
Jag köpte nyligen hundmat från Buddy och jag är mer än nöjd med min upplevelse. Först och främst imponerades jag av deras stora sortiment av spannmålsfria alternativ för både små och stora hundar. ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Betygsättning: 5/5 Title: Högkvalitativt Hundfoder Att Lita På

  Jag köpte nyligen hundmat från Buddy och jag är mer än nöjd med min upplevelse. Först och främst imponerades jag av deras stora sortiment av spannmålsfria alternativ för både små och stora hundar. Jag kände mig trygg att välja från deras högkvalitativa utbud, vilket verkligen visade sig vara rätt beslut. Leveransen var också otroligt snabb, vilket är en stor bonus när man behöver mat till sin fyrbenta vän på kort tid. Dessutom så har de inga bindningstider, vilket är något som gör det mycket smidigare att beställa deras produkter. Sammanfattningsvis måste jag berömma Buddy för den högsta kvaliteten på deras hundmat samt den professionella servicen som erbjuds genom leveranserna utan bindningstid tillsammans med en snabb leveranstid. Jag kan absolut rekommendera Buddy till alla hundälskare där ute!


Andra personer tittade också på