Briosa Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Briosa

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Pfannerstill
Jag har nyligen köpt träningskläder från Briosa och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Först och främst är deras urval av snygga och hållbara kläder tilltalande för alla aktiviteter,...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Träningsklädes Butik - Min Erfarenhet med Briosa

  Jag har nyligen köpt träningskläder från Briosa och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Först och främst är deras urval av snygga och hållbara kläder tilltalande för alla aktiviteter, oavsett om du föredrar utomhus- eller inomhusträning. Tack vare det stora sortimentet kunde jag hitta de perfekta träningskläderna som passar mig. Leveransen var också snabb och effektiv vilket gjorde hela processen mycket enkel. Jag uppskattade verkligen att briosa.se erbjuder ett sådant stort antal storlekar för sina produkter vilket gör att alla kan hitta något som passar dem. Sammanfattningsvis vill jag säga att min erfarenhet med Briosa har varit väldigt positiv. De har visat unika egenskaper genom deras breda urval av snygga kläder, snabba leveranser samt öppna inställning mot olika kroppszoner.


Andra personer tittade också på