Boutiquefeel Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Boutiquefeel

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tad Hartmann
Jag har nyligen handlat från Boutiquefeel och jag måste säga att det var en av de bästa online shoppingupplevelserna jag någonsin haft. Det fanns ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer i o...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Online Shopping Hos Boutiquefeel

  Jag har nyligen handlat från Boutiquefeel och jag måste säga att det var en av de bästa online shoppingupplevelserna jag någonsin haft. Det fanns ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer i olika stilar och färger. Det som imponerade mig mest var den snabba frakten. Min beställning kom fram på bara några dagar och leveransen var gratis vilket gjorde upplevelsen ännu bättre. Klädesplaggen var också av hög kvalitet samtidigt som priserna förblev rimliga. Jag hittade flera plagg som blev mina favoriter direkt. Boutiquefeels webbsida är användarvänlig och lätt att navigera så det tar inte mycket tid att hitta vad man söker efter. Dessutom finns där alltid rea-varor till bra priser! Sammanfattningsvis, om du letar efter modeprodukter till bra priser med snabb leverans över hela världen, rekommenderar jag verkligen boutiquefeel!


Andra personer tittade också på