Bookman Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bookman

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Schroeder
Jag har nyligen upptäckt Bookman, och jag är så imponerad av deras cykellysen och reflexer. De är verkligen stilrena och tilltalande för ögat, samtidigt som de ger utmärkt synlighet i trafiken. Det...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension: "Trygghet i trafiken med stilren design från Bookman"

  Jag har nyligen upptäckt Bookman, och jag är så imponerad av deras cykellysen och reflexer. De är verkligen stilrena och tilltalande för ögat, samtidigt som de ger utmärkt synlighet i trafiken. Det gör mig trygg att veta att alla produkter från Bookman är CE-märkta och certifierade enligt höga standarder. Jag gillar också hur lättanvända deras produkter är – jag kan montera lyset på min cykel på bara några sekunder utan verktyg, vilket sparar tid när jag måste snabbt komma iväg. Jag har även köpt en bärbar lampa från dem som jag använder när jag går eller springer på kvällen. Sammantaget, skulle jag starkt rekommendera Bookman's produktlinje Urban Visibility till alla som vill vara säkra i trafiken men inte vill offra stil för funktion.


Andra personer tittade också på