Bole.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bole.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Koch
Jag köpte nyligen flera produkter från Bole.se för min lilla gård och jag är mycket nöjd med mina inköp. Webbplatsen var lätt att navigera och det fanns ett stort urval av produkter, allt från trak...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av Beställning vid Bole.se

  Jag köpte nyligen flera produkter från Bole.se för min lilla gård och jag är mycket nöjd med mina inköp. Webbplatsen var lätt att navigera och det fanns ett stort urval av produkter, allt från traktorer till små redskap som hjälper mig i mitt dagliga arbete. Beställningsprocessen var enkel, och leveransen kom fram inom några dagar - snabbare än jag förväntade mig! Produkterna själva verkar vara av hög kvalitet, robusta och hållbara nog att ta itu med tuff användning på gården. Vad jag tycker särskilt om Bole.se är deras kundservice. De personer jag hade kontakt med före beställning var både vänliga och hjälpsamma när jag behövde vägledning för att välja rätt produkter. Jag kommer definitivt att fortsätta handla hos Bole.se i framtiden eftersom de erbjuder utmärkt service till konkurrenskraftiga priser. Tack så mycket Bole Teamet!


Andra personer tittade också på