Boldking

Alla recensioner

Boldking

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Boldking

Att raka sig, det är helt valfritt att göra det om man vill eller inte men om man bestämmer sig för att raka sig så vill man väl få ett bra resultat? Man vill inte få irriterad och röd hy och definitivt inne en massa små sår. För att få ett bra resultat behövs främst en sak, vilket är en riktigt bra rakhyvel. Boldking erbjuder sina kunder rakhyvlar och här på ReviewsBird kan du inte bara läsa recensioner om dem utan även många andra nätbutiker

Mer information om Boldking
Boldking anser att alla där ute ska kunna ha möjligheten till bra resultat efter rakning, och av den enkla orsaken valde de att lansera sina egna hyvlar och rakblad. Boldking har främst tänkt sina hyvlar och produkter till män, men det behöver hindrar inte kvinnor från att prova på deras produkter. Företaget har redan funnits ett antal år på den europeiska marknaden och har sedan starten skickat sina produkter till kunder i många olika länder. 

Förutom hyvlar säljer även Boldking andra produkter som används vid rakning men även accessoarer, alla dessa produkter kan beställas direkt via deras sajt. Ett smidigt prenumerationsalternativ kan du även prova på där du med jämna mellanrum kommer kunna ta emot hyvlar direkt hem till brevlådan. 

Vad är det som Boldking erbjuder?
Du kan direkt inne på sajten bestämma dig för om du vill påbörja en löpande prenumeration eller om du skulle föredra att få hem en hyvel som du i lugn och ro han prova på. Påbörja du en prenumeration kommer du först bli ombedd att svara på tre stycken frågor. Dessa frågor infattar ålder, var du öskar att raka dig och var du i vanliga fall brukar ha problem vid rakning. Du kommer att få olika erbjudanden beroende på vad du svara men alla hyvlar som Boldking säljer är flexibla och följer med alla kurvor du har på kroppen, de har ett extra mellanrum vilket underlättar vid sköljning samt att du kan återvinna dem genom att helt enkelt skicka tillbaka dem till Boldking. Om du väljer att prenumerera på hyvlar kommer de alltid att levereras helt gratis hem till dig samt att de alltid är till rabatterade priser. Skulle du inte vara nöjd kan en prenumeration avslutas när som helst. Frågor finns kanske och därför driver företaget en kundtjänst som kan nås via e-post eller chatt. 

Åsikter och omdömen om Boldking
Om du föredrar att raka dig med en hyvel från Boldking ska du inte tveka med att lämna en recension här inne hos oss. Du kan använda dina egna ord då du berättar dina erfarenheter, både av företaget och produkterna i sig. Helt gratis är att via oss dela med sig och göra e-handeln till en bättre plats.