Bokus Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bokus

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Henderson Haag
Jag har nyligen köpt böcker från Bokus och jag måste säga att min upplevelse var fantastisk! Jag är verkligen imponerad av företagets sortiment och deras låga priser. Inget annat ställe på nätet ka...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk shoppingupplevelse hos Bokus

  Jag har nyligen köpt böcker från Bokus och jag måste säga att min upplevelse var fantastisk! Jag är verkligen imponerad av företagets sortiment och deras låga priser. Inget annat ställe på nätet kan matcha deras utbud! Beställningsprocessen var också väldigt smidig - det tog bara några få klick för att lägga till böckerna i min kundvagn och bekräfta beställningen. Snabb leverans var ett annat plus, eftersom jag fick mina böcker inom några dagar efter att ha lagt ordern. Förutom det erbjuder de fri frakt vilket är en stor bonus när man jämför med andra bokhandlare där fraktkostnaden ibland kan vara ganska hög. Jag skulle definitivt rekommendera Bokus till alla bokälskare där ute som vill spara pengar samtidigt som de shoppar online. Tack för den otroliga kundupplevelsen, Bokus!


Andra personer tittade också på