Bodylab Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bodylab

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gerard Turner
Bodylab är verkligen en högkvalitativ butik som erbjuder det allra bästa inom protein och proteinpulver. Deras hemsida har ett brett utbud av produkter som passar perfekt för både amatör- eller pro...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bodylabs Kosttillskotts-sortiment kommer hjälpa dig nå dina träningsmål

  Bodylab är verkligen en högkvalitativ butik som erbjuder det allra bästa inom protein och proteinpulver. Deras hemsida har ett brett utbud av produkter som passar perfekt för både amatör- eller professionell användning, vilket gör dem till den ideala leverantören för alla träningsbehov. Från det ögonblick jag besökte deras hemsida så var jag imponerad över deras sortiment - alltifrån proteinpulver till kreatin och andra tillskott. Jag blev glatt överraskad av hur lätt det var att navigera genom webbplatsen samt möjligheterna att beställa direkt från fabriken, vilket resulterade i betydligt billigare priser än vad jag tidigare hade sett på marknaden. Dessutom, när min beställning anlände blev jag mycket nöjd med kvaliteten på produkterna - de åtnjuter tydligen rykte om sig själva att erbjuda högsta möjliga kvalitet när det gäller proteintillskott. Produkten slutade inte bara smaka bra utan kapacitetet gjorde också skillnad under min träning. Jag kan starkt rekommendera Bodylab eftersom deras produktutbud är exceptionellt bra med tanke på priserna samtidigt som du vet att du köper från en ansedd leverantör. Om du söker efter kosttillskott av högsta kvalitet behöver du faktiskt inte längre leta vidare än just hos Bodylab!


Andra personer tittade också på