Bluegaz Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bluegaz

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Newton Medhurst
Jag har nyligen köpt en grill från Bluegaz och jag är så imponerad! Leveransen var riktigt snabb och jag fick fri frakt eftersom mitt köp översteg 799 kr. När jag öppnade paketet blev jag överraska...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Imponerande Service & Kvalité

  Jag har nyligen köpt en grill från Bluegaz och jag är så imponerad! Leveransen var riktigt snabb och jag fick fri frakt eftersom mitt köp översteg 799 kr. När jag öppnade paketet blev jag överraskad av hur lätt den var att montera - det tog knappt någon tid alls. Efter att ha använt min nya grill ett par gånger kan jag säga att dess prestanda är fantastisk! Maten blir perfekt lagad på kortare tid än vad som förväntas, vilket sparar mig tid till annat under middagsförberedelserna. Jag måste också kommentera qualiteten av materiale. Det verkar starkt nog för regelbunden användning samt olika typer av väder. Utöver min positiva erfarenhet med produkten vill jag nämna deras kundtjänst som alltid har varit hjälpsam när jag ringde angående produkt/tillbehörsfrågor innan beställningen klargjordes. Jag skulle definitivt rekommendera Bluegaz till alla som letar efter en högkvalitativ grill eller uppvärmningsprodukt. De levererar både kvalitet- och service i toppklass!


Andra personer tittade också på