Bloomify

Alla recensioner

Bloomify

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Bloomify

Du har kanske skönhetsprodukter och parfymer som du köper om och om igen då de tar slut. Många av oss har flera favoritprodukter som vi helt enkelt inte kan tröttna på. Vi vet att vi ofta kan komma billigare undan då vi väljer att handla online, du har nu chansen att kolla in vad Bloomify har att erbjuda, eftersom de säljer skönhetsprodukter online till ett billigare pris

Läs recensioner skriva av riktiga kunder här på ReviewsBird för att få veta mer om hur priset och kvaliteten är hos Bloomify. 

Information om Bloomify
Bloomify är ett svenskt företag som under 2010 grundades av den enkla idén att erbjuda skönhetsprodukter till det nästa priset någonsin. Bloomify har kunnat ha så pass låga priser eftersom de endast driver sin verksamhet online vilket betyder att de inte behöva betala varken dyra lokalhyror eller personal på samma sätt som man är tvungen så man har en fysisk butik. Bloomify kan även hålla sina priser nere eftersom de hittar rätt varupartier, köper in stora volymer, har lärare marginaler samt har en effektiv logistik.     

De tjänster och produkter som Bloomify erbjuder
Produkterna har smidigt nog blivit indelade i anpassade kategorier inne i nätbutiken samt att det finns en flik där produkter som för tillfället erbjuds till ett bättre pris blivit samlade. Du kanske redan vet vilken typ av produkt eller varumärke du är ute efter? Oroa dig inte, du behöver inte klicka dig igenom alla kategorier utan du kan genast söka efter valfri produkt. Att handla online hos Bloomify är inga konstigheter alls utan det gäller att lägga valfria produkter i kundkorgen och sedan genomföra köpet genom att företagets samarbetspartner Klarna. Detta betyder att kunderna kan betala direkt med kredit- eller bankkort, på faktura, dirketbetalning eller delbetalning. Oavsett hur stora eller små beställningar det görs läggs det alltid till en fraktavgift på 29 kr samt att det alltid är DHL som levererar alla paket till kundens närmsta ombud. Kunderna kan räkna med den normala leveranstiden som är upp till 3 dagar (efter att paketet lämnat lagret) och då har kunden 14 dagar på sig att hämta ut sitt paket. Du som kund har rätten att inom 14 dagar göra en retur förutsatt att du ännu inte öppnat och provat produkten. Kunderna behöver inte betala något då de gör en retur men de måste kontakta kundtjänsten via e-post för att få tillgång till en retursedel. Skulle det vara något fel på produkten kan den reklameras och även det kan göras direkt genom kundtjänsten. 

Åsikter, omdömen och erfarenheter av Bloomify
Tycker du att produkterna som Bloomify säljer verkligen är så billiga? Varför ska man handla hos dem och har du alltid blivit nöjd över dina inköp där? Svara på frågorna eller skriv en helt egen recension som du sedan publicerar här inne hos oss. Du ska veta att med endast några få meningar kan du hjälpa väldigt många där ute.