Bloomify Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bloomify

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Vernice Kuvalis
Jag har nyligen köpt parfym från Bloomify och jag är väldigt nöjd med mitt köp. De erbjuder ett brett sortiment av både parfymer, hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter och smink till riktigt bra pri...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bästa stället för billig parfym online - Bloomify.se

  Jag har nyligen köpt parfym från Bloomify och jag är väldigt nöjd med mitt köp. De erbjuder ett brett sortiment av både parfymer, hudvårdsprodukter, hårvårdsprodukter och smink till riktigt bra priser. Det bästa med att handla på deras hemsida var den enkla navigeringen samt det faktum att de hade produkter som inte fanns tillgängliga i butiker nära mig. Dessutom så hanterade de min beställning snabbt och professionellt. Paketet kom fram inom några dagar efter beställningen gjordes och allting var intakt vid leverans. Jag skulle definitivt rekommendera Bloomify.se för alla som vill ha kvalitetsparfymer och skönhetsprodukter till lägre priser än vad man kan hitta i en vanlig butik.


Andra personer tittade också på