bergfreunde Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

bergfreunde

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Haley
Jag har precis handlat på Bergfreunde.se och jag måste säga att min upplevelse var fantastisk! De har ett brett utbud av klätter- och friluftsutrustning från olika märken, vilket gjorde det lätt fö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Otrolig Upplevelse På Bergfreunde.se

  Jag har precis handlat på Bergfreunde.se och jag måste säga att min upplevelse var fantastisk! De har ett brett utbud av klätter- och friluftsutrustning från olika märken, vilket gjorde det lätt för mig att hitta precis vad jag sökte efter. Deras webbplats är mycket användarvänlig och navigeringen var enkel. Under min shoppingupplevelse fick jag också gratis frakt eftersom mitt köp översteg 50 €, vilket var ett oslagbart erbjudande! Men höjdpunkten i mina interaktioner med Bergfreunde bör vara deras kundtjänstrepresentanter. Deras service är absolut kompetent - de svarade snabbt på alla mina frågor om storlekar och materialkvalitet samt rådgav mig om produkterna som skulle passa bäst för mitt specifika äventyrsbehov. Jag kommer definitivt rekommendera Bergfreunde till någon som letar efter högkvalitativ utomhusutrustning, god service och snabb leverans!


Andra personer tittade också på