Bemz Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Bemz

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Priscilla Kihn
Jag köpte nyligen ett par nya styltiga möbelöverdrag från Bemz till min IKEA soffa och jag är mycket nöjd med mitt köp. Överdragen är tillverkade av hög kvalitet som tål att tvättas i maskin, vilke...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Styrkor: - Högkvalitativa material - Stilren design - Lättbeställda produkter via hemsidan - Snabb frakt Titel: Nya snygga styliga möbelöverdrag från smidiga Bemz!

  Jag köpte nyligen ett par nya styltiga möbelöverdrag från Bemz till min IKEA soffa och jag är mycket nöjd med mitt köp. Överdragen är tillverkade av hög kvalitet som tål att tvättas i maskin, vilket är perfekt för mig med småbarn. Designen på överdragen är också mycket snygg och stilren så att de passar in bra i vårt vardagsrum. Det bästa var dock den enkla och smidiga beställningsprocessen på deras hemsida. Jag kunde lätt välja min modell av möbeln bland samtliga produkter där, samt vilken typ av tyg jag ville ha. Dessutom fanns det flera olika tyger att välja mellan som alla verkade vara av hög kvalitet. Frakt och leverans gick snabbt och problemfritt, även om paketet var stort eftersom vi hade beställt överdrag både till vår soffa och fotpall. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Bemz om man vill ha nya snygga övertäcken till sin IKEA-möbel!


Andra personer tittade också på