Beautycos

Alla recensioner

beautycos

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Flatley
Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse på Beautycos. De har ett brett sortiment av skönhetsprodukter, med alla stora varumärken såsom Kerastase, Redken och Loreal med flera. Jag letade efter nya...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundservice hos Beautycos

  Jag hade nyligen en fantastisk upplevelse på Beautycos. De har ett brett sortiment av skönhetsprodukter, med alla stora varumärken såsom Kerastase, Redken och Loreal med flera. Jag letade efter nya hudvårdsprodukter och personalen var oerhört hjälpsam och kunnig när jag bad om deras expertis i butiken. De gav mig också några prov för att testa produkterna hemma, det uppskattade jag verkligen eftersom min hy kan vara lite känslig ibland. När jag äntligen bestämde mig för vilka produkter som passar bäst för mig betalade jag smidigt vid kassan innan jag lämnade butiken. Sammanfattningsvis vill jag tacka Beautycos-teamet för den utmärkta service de erbjuder sina kunder i deras butik - detta är verkligen vad som gör en skillnad jämfört med andra skönhetsbutiker. Jag kommer definitivt tillbaka för att handla igen snart!


Andra personer tittade också på