Banggood Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Banggood

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Marjolaine Kerluke
Jag har nyligen handlat på Banggood och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Deras webbplats var lättnavigerad och jag hittade snabbt produkterna som jag letade efter till ett mycket konkurren...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Banggoods storslagna produkturval

  Jag har nyligen handlat på Banggood och jag är mycket nöjd med min köpupplevelse. Deras webbplats var lättnavigerad och jag hittade snabbt produkterna som jag letade efter till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Beställningsprocessen var enkel och smidig, utan några problem. Leveranstiden var rimlig och de skickade mig uppdateringar om min orderstatus regelbundet via e-post. När jag väl fick mina produkter såg ut precis som beskrivet på deras webbsida. Det mest imponerande med Banggood är verkligen det breda sortimentet av gadgets, modeprodukter, heminredning samt teknikprylar från kända märken vilket gör att man kan hitta allt man behöver under ett tak. Jag skulle definitivt rekommendera Banggood till alla beroende på vad du söker ingår garanterat i dess mångsidiga urval av produkter!


Andra personer tittade också på