Banggood

Alla recensioner

Banggood

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Banggood

Om du råkar vara ute efter nya kläder, kanske ett nytt läppstift eller varför inte en cykel eller kanske du är ute efter alla tre. Vilken tur att Banggood har ett så stort sortiment eftersom dessa tre långt ifrån de enda produkterna de erbjuder. 

Banggood har ett så stort sortiment, säljer de kvalitativa produkter eller inte? Du kommer på bästa sättet finna svaret på den frågan om du läsa recensioner här på ReviewsBird

Mer information om företaget Banggood
Under 2006 grundades Banggood och har under årens gång vuxit sig så stora och kommit att bli en av de världsledande direkt-till-konsument online återförsäljare. I dagsläget har Banggood cirka 66 miljoner registrerade användare som är uppdelade i länder runt om i hela världen. Produkterna som företaget säljer kommer från många olika platser och de samarbetar med över 100 000 olika leverantörer. Inne på sajten finns det idag cirka 1 000 000 produkter tillgängliga som blivit indelade i 30 olika kategorier. Banggood driver 37 stycken globala lager med välutvecklade logistiksystem för att de ska kunna leverera produkterna till kunderna så effektivt som möjligt. 

Vad kan man hitta hos Banggood?
Direkt inne på sajten kommer alla de olika 30 kategorierna att synas, eftersom de dock har så många produkter kan det vara svårt att hitta vad man är ute efter utgående från kategorierna och då går det smidigast att direkt använda sökfunktionen. Efter att du kollat in sortimentet och kanske hittat något du vill köpa kan du genomföra köpet genom att välja en av de allra vanligaste sätten att betala på, som till exempel kortbetalning, direktbetalning via internetbanken och så vidare. Även fast företaget har flera lager kommer produkterna att skickas från ett som blir mest smidigt för kunden, detta betyder dock att paketet kan hamna i tullen vilket man inte kan veta om på förhand. Banggood försöker att hantera alla inkomna beställningar så snabbt som möjligt och medans paketet är påväg har du som kund möjligheten att spåra det, du kan räkna med en leveranstid på upp till 25 vardagar. Garanti gäller på en stor del av prylarna som företaget säljer och man får som kund läsa igenom alla garantivillkor för att veta vad som gäller för en specifik produkt. Alltid kan man inte bli nöjd och därför kan man skicka tillbaka beställda produkter till Banggood. Returtiderna är något som varierar men den är alltid mellan 7 till 10 dagar. Banggood har en kundtjänst som kan nås alla 24 timmar om dygnet. 

Har du åsikter och tankar om Banggood?
Om du ärligt kan säga att du varit kund hos Banggood ska du inte tveka med att lämna en recension här hos oss. Du kan helt och hållet skriva en fritt formulerad recension där du helt enkelt berättar dina erfarenheter av dem och deras produkter. Berätta om storlekar, kvalitet och priset. Gratis är det att dela med sig via oss och hjälpa andra där ute.