Badmintonshoppen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Badmintonshoppen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

V
Vern Donnelly MD
Jag köpte en badmintonracket på Badmintonshoppen och jag blev mycket nöjd med min kundupplevelse. Deras utbud var stort, vilket gjorde det lätt att hitta rätt racket för mig. Leveransen var också v...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En nöjd kund av Badmintonshoppen

  Jag köpte en badmintonracket på Badmintonshoppen och jag blev mycket nöjd med min kundupplevelse. Deras utbud var stort, vilket gjorde det lätt att hitta rätt racket för mig. Leveransen var också väldigt snabb, så jag fick min produkt inom bara några dagar. En annan sak som jag uppskattade med Badmintonshoppen var deras prismatchning. Det gav mig extra trygghet i mitt köp, eftersom jag visste att de skulle matcha priset om jag hittade samma produkt till ett bättre pris någon annanstans. Sammanfattningsvis, om du letar efter bra utrustning till din badmintonsport kan du verkligen lita på Badmintonshoppen för en smidig och positiv kundupplevelse!


Andra personer tittade också på