Babymarkt Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Babymarkt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kurtis Dickens
Jag har precis köpt flera produkter från Babymarkt och jag är positivt överraskad av min upplevelse. För det första var utbudet imponerande, med mer än 85 000 produkter inom kategorin barn- och bab...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Grymt sortiment, schyssta priser & topp-kundservice

  Jag har precis köpt flera produkter från Babymarkt och jag är positivt överraskad av min upplevelse. För det första var utbudet imponerande, med mer än 85 000 produkter inom kategorin barn- och babyprodukter tillgängliga på deras webbsida. Jag hittade allt jag behövde till mitt lilla barnbarns nyckfulla krav, och shoppingen var enkel och smidig. Vidare ville jag nämna att deras priser är mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra butiker som säljer liknande produkter. Inte bara det, utan de erbjuder även fraktfritt när man handlar för över 800 kronor, vilket är ett stort plus i min bok. Sist men inte minst vill jag ge cred till deras fantastiska kundservice. När jag hade några frågor om specifika produkter fick jag snabb hjälp genom att chatta direkt med en representant på hemsidan. Deras vänlighet gjorde verkligen skillnad i min upplevelse. För alla blivande eller befintliga föräldrar därute skulle jag starkt rekommendera Babymarkt.se!


Andra personer tittade också på