AZDesign Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

AZDesign

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Nova Russel
Jag har haft en fantastisk erfarenhet av att handla hos AZDesign. Deras sortiment är verkligen brett och täcker allt från kontorsmöbler till restaurang- och konferensmöblemang. Jag uppskattade särs...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv kundupplevelse hos AZDesign

  Jag har haft en fantastisk erfarenhet av att handla hos AZDesign. Deras sortiment är verkligen brett och täcker allt från kontorsmöbler till restaurang- och konferensmöblemang. Jag uppskattade särskilt deras snabba leverans samt variationen i utbudet. De hade verkligen något för alla. Det var också trevligt att besöka deras showroom i Stockholm, där jag kunde se möblerna på riktigt och få inspiration till mitt eget hem eller arbetsplats. Personalen var professionell och hjälpsam när det behövdes. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera AZDesign om du letar efter högkvalitativa möbler och inredning för både företag och privatpersoner.


Andra personer tittade också på