Ateljé Margaretha Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Ateljé Margaretha

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jedidiah Turner
Jag har nyligen upptäckt Ateljé Margaretha och jag måste säga att jag är imponerad av deras utbud av broderiprodukter! Det finns verkligen något för alla här, från kuddar och dukar till tavlor och ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ateljé Margaretha - Ett fantastisk leverantör av broderi

  Jag har nyligen upptäckt Ateljé Margaretha och jag måste säga att jag är imponerad av deras utbud av broderiprodukter! Det finns verkligen något för alla här, från kuddar och dukar till tavlor och gardiner. Jag var osäker på vad jag skulle köpa, men såg att de också hade julbroderier vilket föll mig i smaken. När jag väl bestämde mig för mina inköp var det lätt att navigera genom webbplatsen. Produktbeskrivningarna var väldigt detaljerade så man visste exakt vad man skulle få hem. Beställningsprocessen gick även smidigare än jag förväntat mig. När min beställning kom hade allt packats noggrant i en enda låda. Jag blev glatt överraskad när jag öppnade den och insåg hur mycket extra material som ingick utan extra kostnad! Detta visar definitivt på Ateljé Margarethas omsorg om sina kunder. Jag ser fram emot att använda mina nya produkter från Ateljé Margaretha till mitt nästa broderiprojekt.


Andra personer tittade också på