ASUS Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ASUS

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gutmann
Jag har nyligen köpt en ASUS bärbar dator och jag är mycket nöjd med mitt köp. Den här produkten visar tydligt att företaget är drivet av innovation och engagemang för kvalitet. Datorn är snabb, på...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Ett fantastiskt märke - ASUS

  Jag har nyligen köpt en ASUS bärbar dator och jag är mycket nöjd med mitt köp. Den här produkten visar tydligt att företaget är drivet av innovation och engagemang för kvalitet. Datorn är snabb, pålitlig och har varit ett utmärkt verktyg för mig att arbeta på. Jag uppskattar också den höga skärmupplösningen som ger bra bildkvalitet. ASUS erbjuder inte bara datorer utan även andra produkter som mobiltelefoner, nätservrar samt datorkomponenter såsom grafikkort och moderkort. Detta gör att ASUS blir en automatisk val när det kommer till teknologiprodukter. När jag hade några frågor angående min produkt så fick jag otrolig support från deras kundtjänstteam. Personalen var hjälpsam, vänlig och gav mig direkt lösningar på alla problem jag upplevde. Jag skulle verkligen rekommendera ASUS till alla som söker efter högpresterande teknologiprodukter med god service- just pga deras ständiga driv av innovativ utveckling samtidigt som dom strävar i riktning mot högsta möjliga kundnöjdhet.


Andra personer tittade också på