Asket Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Asket

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

N
Natalia Skiles
Jag har nyligen köpt produkter från Asket och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Deras fokus på kvalitet och hållbarhet är imponerande och det märks verkligen i deras produkter. Jag gillar ock...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Askets minimalistiska mode - En recension

  Jag har nyligen köpt produkter från Asket och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Deras fokus på kvalitet och hållbarhet är imponerande och det märks verkligen i deras produkter. Jag gillar också deras minimala design, vilket gör att man enkelt kan matcha plaggen med andra kläder i garderoben. Dessutom uppskattade jag den snabba leveransen till mitt hem, trots att det var internationellt. Det enda negativa som jag skulle kunna säga är att priserna kanske är högre än genomsnittet, men för mig så var det värt investeringen eftersom jag vet att kläderna kommer att hålla länge tack vare de högkvalitativa materialen. Sammanfattningsvis tror jag starkt att Asket ger ett utmärkt alternativ för dem som söker tidlösa plagg av högsta kvalitet.


Andra personer tittade också på